Loading...
Winkelwagen: (0) item(s) € 0,00

Mobeli Mobiele wandbeugels 650 mm

Model #: RO1400227-S

Korte omschrijving

Geniaal, flexibel en veilig.

Deze vaste mobiele wandbeugels zijn snel en eenvoudig te bevestigen en even makkelijk los te maken. De beide zuignappen hebben een doorsnede van 120 mm en zijn eenvoudig op een gladde porie dichte oppervlakte te bevestigen

Deze Mobeli® wandbeugels worden geleverd met veiligheidsindicator. Een revolutionaire ontwikkeling, waarbij permanent de vacuümstand en daarmee de hechtkracht wordt gemeten en gecontroleerd. Zodra de veiligheidsindicator van de beugel omhoog komt, moet de beugel opnieuw worden vastgezet. Een veilig gevoel!

 

Delen:

€ 169,95
of

Wees de eerste om dit product te waarderen

Andere klanten waren ook geinteresseerd in onderstaande producten.

Details

Geniaal, flexibel en veilig. Deze vaste mobiele wandbeugels zijn snel en eenvoudig te bevestigen en even makkelijk los te maken. De beide zuignappen hebben een doorsnede van 120 mm en zijn eenvoudig op een gladde porie dichte oppervlakte te bevestigen. Het gepatenteerde Mobeli® systeem van ROTH is een praktisch en overal toepasbaar hulpmiddel. De ideale en meest betrouwbare oplossing voor mensen die niet mogen of willen boren! Alle wandbeugels zijn vervaardigd van hoogwaardig materiaal en volgens TUV richtlijnen getest. Ze hebben een zeer grote hechtkracht en zijn in verschillende lengtes verkrijgbaar. Deze Mobeli® wandbeugels worden geleverd met veiligheidsindicator. Een revolutionaire ontwikkeling, waarbij permanent de vacuümstand en daarmee de hechtkracht wordt gemeten en gecontroleerd. Zodra de veiligheidsindicator van de beugel omhoog komt, moet de beugel opnieuw worden vastgezet. Een veilig gevoel!

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Mobeli Mobiele wandbeugels 650 mm

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

Waardering

Additionele Informatie

Fabrikant Medimpex Systems