Loading...
Winkelwagen: (0) item(s) € 0,00

Body Pillow Comfort hoefijzerkussen

Model #: ST030 ST031

Korte omschrijving

De Body Comfort (ook wel bekend als zwangerschapskussen) is een kleinere uitgave van de Body Total. De body Comfort geeft dezelfde ondersteuning als de Body Total, maar door de afmeting is het kussen niet alleen geschikt voor in bed, maar ook op de bank biedt dit kussen steun en comfort wanneer men een baby voedt, een boek leest of gewoon televisie kijkt.

Bodypillow is een unieke collectie kussens die ontwikkeld is voor een optimale ondersteuning van het menselijk lichaam. Bodypillow producten bevatten een speciaal behandelde relaxfoam. Dit zorgt ervoor dat een Bodypillow kussen de contouren van het lichaam aanneemt, waardoor men een optimale en comfortabele ondersteuning krijgt. Het vertragende effect van de relaxfoam-vulling biedt uitstekende drukverlagende eigenschappen en heeft een antidecubitus effect. De anatomische verantwoorde vormgeving van de kussens bieden een optimale steun aan de (nek) wervels.

Afmetingen: 200 cm.

De bodypillow standaard wordt standaard met een suedinehoes geleverd. Suèdine kleur kan variëren. De suedinehoezen en incontinetiehoezen zijn los verkrijgbaar.
Het incokussen heeft een vaste incohoes.


Uit hygiënisch oogpunt kunnen kussens niet retour worden genomen.

 

Delen:

€ 89,95

Wees de eerste om dit product te waarderen

* Vereiste velden

€ 89,95

Andere klanten waren ook geinteresseerd in onderstaande producten.

Details

De Body Comfort (ook wel bekend als zwangerschapskussen) is een kleinere uitgave van de Body Total. De body Comfort geeft dezelfde ondersteuning als de Body Total, maar door de afmeting is het kussen niet alleen geschikt voor in bed, maar ook op de bank biedt dit kussen steun en comfort wanneer men een baby voedt, een boek leest of gewoon televisie kijkt. Bodypillow is een unieke collectie kussens die ontwikkeld is voor een optimale ondersteuning van het menselijk lichaam. Bodypillow producten bevatten een speciaal behandelde relaxfoam. Dit zorgt ervoor dat een Bodypillow kussen de contouren van het lichaam aanneemt, waardoor men een optimale en comfortabele ondersteuning krijgt. Het vertragende effect van de relaxfoam-vulling biedt uitstekende drukverlagende eigenschappen en heeft een antidecubitus effect. De anatomische verantwoorde vormgeving van de kussens bieden een optimale steun aan de (nek) wervels. Afmetingen: 200 cm. De bodypillow standaard wordt standaard met een suedinehoes geleverd. Suèdine kleur kan variëren. De suedinehoezen en incontinetiehoezen zijn los verkrijgbaar. Het incokussen heeft een vaste incohoes. Uit hygiënisch oogpunt kunnen kussens niet retour worden genomen.

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Body Pillow Comfort hoefijzerkussen

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

Waardering

Additionele Informatie

Fabrikant Medimpex Systems