Loading...
Winkelwagen: (0) item(s) € 0,00

Body Pillow Comfort Pillow XL

Model #: Q034

Korte omschrijving

Deze Cosy4u kussens zijn standaard gevuld met relaxfoam, een materiaal dat niet voor niets zo heet. Het staat namelijk garant voor een volkomen gelijkmatige ondersteuning. Het kussen vormt zich naar uw lichaam. Dat betekent optimaal comfort voor hoofd, nek, rug en ledematen Cosy4u gebruikt voor haar kussens alleen hoogwaardige materialen die aan strenge eisen voldoen. Dit laatste geldt ook voor afwerking. Bij normaal gebruik gaan onze kussens dan ook zeker tien jaar mee, maar meestal langer. De buitenhoes van polyester suedine stof behoudt ook bij regelmatig wassen zijn sterkte én souplesse.

Dit grote kussen, met een lengte van 230 cm (rondom gemeten), een breedte van 30 cm en een hoogte van 13 cm, biedt comfort aan het hele lichaam. Iedereen kan ‘in’ dit kussen met zijn bijzondere vormgeving een heerlijk ontspannen houding vinden. De grote omhelzing en de traagschuimvulling met drukverlagende eigenschappen maken de Comfortpillow ook zeer aantrekkelijk voor mensen met rugklachten of gewrichtspijn. Revalidatieartsen en ergotherapeuten adviseren het gebruik en ook veel reumapatiënten zijn enthousiast over dit model.

Uit hygiënisch oogpunt kunnen kussens niet retour worden genomen.

 

Delen:

€ 109,95

Wees de eerste om dit product te waarderen

* Vereiste velden

€ 109,95

Andere klanten waren ook geinteresseerd in onderstaande producten.

Details

Cosy4u kussens zijn standaard gevuld met relaxfoam, een materiaal dat niet voor niets zo heet. Het staat namelijk garant voor een volkomen gelijkmatige ondersteuning. Het kussen vormt zich naar uw lichaam. Dat betekent optimaal comfort voor hoofd, nek, rug en ledematen Cosy4u gebruikt voor haar kussens alleen hoogwaardige materialen die aan strenge eisen voldoen. Dit laatste geldt ook voor afwerking. Bij normaal gebruik gaan onze kussens dan ook zeker tien jaar mee, maar meestal langer. De buitenhoes van polyester suedine stof behoudt ook bij regelmatig wassen zijn sterkte én souplesse. Dit grote kussen, met een lengte van 230 cm (rondom gemeten), een breedte van 30 cm en een hoogte van 13 cm, biedt comfort aan het hele lichaam. Iedereen kan ‘in’ dit kussen met zijn bijzondere vormgeving een heerlijk ontspannen houding vinden. De grote omhelzing en de traagschuimvulling met drukverlagende eigenschappen maken de Comfortpillow ook zeer aantrekkelijk voor mensen met rugklachten of gewrichtspijn. Revalidatieartsen en ergotherapeuten adviseren het gebruik en ook veel reumapatiënten zijn enthousiast over dit model. BodyPillow Uit hygiënisch oogpunt kunnen kussens niet retour worden genomen.

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Body Pillow Comfort Pillow XL

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

Waardering

Additionele Informatie

Fabrikant Medimpex Systems