Loading...
Winkelwagen: (0) item(s) € 0,00

Body Pillow Total hoefijzerkussen XXL

Model #: ST050 ST051

Korte omschrijving

Dit kussen is een langere versie van het standaard model. Ouderen, bedlegerige of ziekenhuispatiënten krijgen de juiste ondersteuning en blijven door zijn extra lange vorm in een vaste positie liggen. Deze personen gaan opmerkelijk vaster slapen omdat zij een geborgen gevoel krijgen tijdens het rusten.

Voor bedlegerige patiënten is deze vulling, eerste klas traagschuim, ideaal omdat deze voor een gelijke drukverdeling gaat zorgen en zo de doorligwonden gaat verhelpen en voorkomen. Dit kussen is ideaal voor personen groter dan 1.80 m of voor personen die in een vaste positie moeten worden geplaatst of snel uit hun bed rollen. Het standaard XXL kussen gaat zorgt ervoor dat u geen 10 tallen kussens meer nodig hebt in bed voor mensen comfortabel te positioneren.

Afmetingen: 260 cm van het linker been rond de buitenkant tot het rechterbeen.

Het Bodypillow Relax standaard kussen wordt standaard met een suedinehoes geleverd. Suèdine kleur kan variëren. De suedinehoezen en incontinetiehoezen zijn los verkrijgbaar.

Uit hygiënisch oogpunt kunnen kussens niet retour worden genomen.

 

Delen:

€ 149,95

Wees de eerste om dit product te waarderen

* Vereiste velden

€ 149,95

Andere klanten waren ook geinteresseerd in onderstaande producten.

Details

Dit kussen is een langere versie van het standaard model. Ouderen, bedlegerige of ziekenhuispatiënten krijgen de juiste ondersteuning en blijven door zijn extra lange vorm in een vaste positie liggen. Deze personen gaan opmerkelijk vaster slapen omdat zij een geborgen gevoel krijgen tijdens het rusten. Voor bedlegerige patiënten is deze vulling, eerste klas traagschuim, ideaal omdat deze voor een gelijke drukverdeling gaat zorgen en zo de doorligwonden gaat verhelpen en voorkomen. Dit kussen is ideaal voor personen groter dan 1.80 m of voor personen die in een vaste positie moeten worden geplaatst of snel uit hun bed rollen. Het standaard XXL kussen gaat zorgt ervoor dat u geen 10 tallen kussens meer nodig hebt in bed voor mensen comfortabel te positioneren. Afmetingen: 260 cm van het linker been rond de buitenkant tot het rechterbeen. Het Relax standaard kussen wordt standaard met een suedinehoes geleverd. Suèdine kleur kan variëren. De suedinehoezen en incontinetiehoezen zijn los verkrijgbaar. Uit hygiënisch oogpunt kunnen kussens niet retour worden genomen. Bodypillow

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Body Pillow Total hoefijzerkussen XXL

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

Waardering

Additionele Informatie

Fabrikant Medimpex Systems