Loading...
Winkelwagen: (0) item(s) € 0,00

Body Pillow Bed Mate

Model #: ST040

Korte omschrijving

De Bed Mate wordt gemakkelijk gevormd tot een fantastische steun in de rug of zijligging, waardoor het verblijf in bed een extra dimensie krijgt. Ontspannen televisie kijken of een boek lezen wordt mogelijk met het gevoel alsof men in een luie stoel in de woonkamer zit. Leg de Bed Mate aan het hoofdeind over de gehele breedte van het bed en doet prima dienst als een groot relaxfoam kussen.

Bodypillow is een unieke collectie kussens die ontwikkeld is voor een optimale ondersteuning van het menselijk lichaam. Bodypillow producten bevatten een speciaal behandelde relaxfoam. Dit zorgt ervoor dat een Bodypillow kussen de contouren van het lichaam aanneemt, waardoor men een optimale en comfortabele ondersteuning krijgt. Het vertragende effect van de relaxfoam-vulling biedt uitstekende drukverlagende eigenschappen en heeft een antidecubitus effect. De anatomische verantwoorde vormgeving van de kussens bieden een optimale steun aan de (nek) wervels.

Afmetingen: 180 x 47 cm.

De Bed Mate bodypillow wordt standaard met een suedinehoes geleverd. Suèdine kleur kan variëren. De suedinehoezen en incontinetiehoezen zijn los verkrijgbaar.

Uit hygiënisch oogpunt kunnen kussens niet retour worden genomen.

 

Delen:

€ 106,95

Wees de eerste om dit product te waarderen

* Vereiste velden

€ 106,95

Andere klanten waren ook geinteresseerd in onderstaande producten.

Details

De Bed Mate wordt gemakkelijk gevormd tot een fantastische steun in de rug of zijligging, waardoor het verblijf in bed een extra dimensie krijgt. Ontspannen televisie kijken of een boek lezen wordt mogelijk met het gevoel alsof men in een luie stoel in de woonkamer zit. Leg de Bed Mate aan het hoofdeind over de gehele breedte van het bed en doet prima dienst als een groot relaxfoam kussen. Bodypillow is een unieke collectie kussens die ontwikkeld is voor een optimale ondersteuning van het menselijk lichaam. Bodypillow producten bevatten een speciaal behandelde relaxfoam. Dit zorgt ervoor dat een Bodypillow kussen de contouren van het lichaam aanneemt, waardoor men een optimale en comfortabele ondersteuning krijgt. Het vertragende effect van de relaxfoam-vulling biedt uitstekende drukverlagende eigenschappen en heeft een antidecubitus effect. De anatomische verantwoorde vormgeving van de kussens bieden een optimale steun aan de (nek) wervels. Afmetingen: 180 x 47 cm. De Bed Mate bodypillow wordt standaard met een suedinehoes geleverd. Suèdine kleur kan variëren. De suedinehoezen en incontinetiehoezen zijn los verkrijgbaar. Uit hygiënisch oogpunt kunnen kussens niet retour worden genomen.

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Body Pillow Bed Mate

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

Waardering

Additionele Informatie

Fabrikant Medimpex Systems