Loading...
Winkelwagen: (0) item(s) € 0,00

Body Pillow Baby Boomerang Kussen

Model #: ST020

Korte omschrijving

Deze Cosy4u kussens zijn standaard gevuld met relaxfoam, een materiaal dat niet voor niets zo heet. Het staat namelijk garant voor een volkomen gelijkmatige ondersteuning. Het kussen vormt zich naar uw lichaam. Dat betekent optimaal comfort voor hoofd, nek, rug en ledematen Cosy4u gebruikt voor haar kussens alleen hoogwaardige materialen die aan strenge eisen voldoen. Dit laatste geldt ook voor afwerking. Bij normaal gebruik gaan onze kussens dan ook zeker tien jaar mee, maar meestal langer. De buitenhoes van polyester suedine stof behoudt ook bij regelmatig wassen zijn sterkte én souplesse.

De Boomerang is in de eerste plaats een prettig en fraai vormgegeven hoofdkussen, maar is daarnaast uitermate geschikt ter verlichting van nek- of rugpijn. Zowel in de stoel, op de bank als in de auto zorgt de gelijkmatige ondersteuning voor ontspanning van hoofd, nek, schouders en onderrug. Het kussen is ook uitermate geschikt om mee op reis te nemen. De afmetingen zijn 115 x 29 x 13 cm.

Uit hygiënisch oogpunt kunnen kussens niet retour worden genomen.

 

Delen:

€ 79,95

Wees de eerste om dit product te waarderen

* Vereiste velden

€ 79,95

Andere klanten waren ook geinteresseerd in onderstaande producten.

Details

Cosy4u kussens zijn standaard gevuld met relaxfoam, een materiaal dat niet voor niets zo heet. Het staat namelijk garant voor een volkomen gelijkmatige ondersteuning. Het kussen vormt zich naar uw lichaam. Dat betekent optimaal comfort voor hoofd, nek, rug en ledematen Cosy4u gebruikt voor haar kussens alleen hoogwaardige materialen die aan strenge eisen voldoen. Dit laatste geldt ook voor afwerking. Bij normaal gebruik gaan onze kussens dan ook zeker tien jaar mee, maar meestal langer. De buitenhoes van polyester suedine stof behoudt ook bij regelmatig wassen zijn sterkte én souplesse. Bodypillow Uit hygiënisch oogpunt kunnen kussens niet retour worden genomen.

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Body Pillow Baby Boomerang Kussen

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

Waardering

Additionele Informatie

Fabrikant Medimpex Systems