Loading...
Winkelwagen: (0) item(s) € 0,00

Amefa Tafel Bestek

Model #: NC36062 NC36063 NC36064 NC36065

Korte omschrijving

Innovatief, functioneel en esthetisch bestek met een ergonomisch ontwerp om mensen met een beperkte hand- en polsfunctie meer vertrouwen te geven aan tafel.
Integral is een bestekmodel speciaal ontwikkeld voor mensen met een beperkte hand- en polsfunctie. De esthetische uitstraling en bewezen functionaliteit zorgen ervoor dat mensen zelfstandig kunnen eten en maken het dagelijks genieten van lekker eten nog aantrekkelijker.
Per stuk of per set (bestaat uit: • 1 tafelmes • 1 tafelvork • 1 tafellepel) te verkrijgen.

 

Delen:

€ 24,95

Wees de eerste om dit product te waarderen

* Vereiste velden

€ 24,95

Details

Innovatief, functioneel en esthetisch bestek met een ergonomisch ontwerp om mensen met een beperkte hand- en polsfunctie meer vertrouwen te geven aan tafel. Integral is een bestekmodel speciaal ontwikkeld voor mensen met een beperkte hand- en polsfunctie. De esthetische uitstraling en bewezen functionaliteit zorgen ervoor dat mensen zelfstandig kunnen eten en maken het dagelijks genieten van lekker eten nog aantrekkelijker. Per stuk of per set (bestaat uit: • 1 tafelmes • 1 tafelvork • 1 tafellepel) te verkrijgen. Het bolvormige handvat past perfect in de palm van de hand en zorgt ervoor dat het bestek goed vast te houden is. 1. De afgevlakte bovenzijde van het mes maakt het voor de gebruiker eenvoudiger om druk op het mes uit te oefenen tijdens het snijden. 2. De dunne overgang van het handvat naar de bak zorgt ervoor dat het bestek op verschillende manieren vast te houden is. 3. De lichte ronding in het lemmet van het mes zorgt ervoor dat het mes tijdens het snijden een schommelende beweging kan maken, wat het gebruik vereenvoudigd. 4. Door het verhoogde handvat is het bestek eenvoudig op te pakken van vlakke oppervlakken. 5. De afgeplatte onderzijde van het handvat voorkomt dat het bestek omrolt. Design Plus 2015 Het Integral bestek van Amefa heeft op Ambiente 2015 de ‘Design Plus’ award gewonnen, voor uitzonderlijk design in consumentenproducten.

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Amefa Tafel Bestek

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

Waardering

Additionele Informatie

Fabrikant Medimpex Systems