Loading...
Winkelwagen: (0) item(s) € 0,00

Abductiekussen

Model #: AL021300

Korte omschrijving

Het Relax Abductie kussen is gemaakt voor personen met een adductie (spierspasme). Bij deze personen komen doorligwonden aan de knieën op grote schaal voor.

Dit Abductie kussen gaat er voor zorgen dat de knieën geen rechtstreeks contact met elkaar hebben en gaan de drukpunten wegnemen en de druk gelijk verdelen. Hierdoor gaan de doorligwonden verholpen of vermeden worden en heeft de persoon een beter comfort. Dit Abductie kussen kan in ruglig en zijlig gebruikt worden.

De kussens zijn gevuld met korrelvulling. Deze speciale minipolystyreen korreltjes zijn onder druk gevuld met lucht voor een ideale comfortbalans en een lange levensduur. De bolletjes zorgen voor een gelijke drukverdeling op het lichaam. Dit zorgt voor een gelijke druk en een aangenaam comfort, thuis of in bed.

Afmetingen: Breedte 58cm / lengte 58cm / hoogte 28cm

Hoes is vervaardigd van vochtafstotend materiaal. Een kantoenen of badstoffen hoes is los verkrijgbaar.

Uit hygiënisch oogpunt kunnen kussens niet retour worden genomen.

 

Delen:

€ 97,95

Wees de eerste om dit product te waarderen

€ 97,95

Andere klanten waren ook geinteresseerd in onderstaande producten.

Details

Het Relax Abductie kussen is gemaakt voor personen met een adductie (spierspasme). Bij deze personen komen doorligwonden aan de knieën op grote schaal voor. Dit Abductie kussen gaat er voor zorgen dat de knieën geen rechtstreeks contact met elkaar hebben en gaan de drukpunten wegnemen en de druk gelijk verdelen. Hierdoor gaan de doorligwonden verholpen of vermeden worden en heeft de persoon een beter comfort. Dit Abductie kussen kan in ruglig en zijlig gebruikt worden. De kussens zijn gevuld met korrelvulling. Deze speciale minipolystyreen korreltjes zijn onder druk gevuld met lucht voor een ideale comfortbalans en een lange levensduur. De bolletjes zorgen voor een gelijke drukverdeling op het lichaam. Dit zorgt voor een gelijke druk en een aangenaam comfort, thuis of in bed. Afmetingen: Breedte 58cm / lengte 58cm / hoogte 28cm Hoes is vervaardigd van vochtafstotend materiaal. Een kantoenen of badstoffen hoes is los verkrijgbaar. Uit hygiënisch oogpunt kunnen kussens niet retour worden genomen.

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Abductiekussen

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

Waardering

Additionele Informatie

Fabrikant Medimpex Systems